Over ons

Impressie

OSW is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook door het FD is dat opgevallen en hebben wij een award gewonnen in zowel 2020 als 2021. Wij blijven groeien, hard werken en vele mensen blij maken met de service om hun voertuig voor het best mogelijke bod te verkopen. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het zorgeloos en snel verkopen van hun voertuig. Tot nu toe zijn er al meer dan 44.000 voertuigen via OSW verkocht. Gemiddeld is een voertuig binnen 72 uur verhandeld. Daarbij regelen onze occasion experts het best mogelijke bod. Wij worden hiermee beloond met lovende woorden, zeer tevreden klanten en een 9.3 gemiddeld. Wil jij hier onderdeel van zijn?

Bekijk vacatures

Werken als Accountmanager Inside Sales

Binnen onze salesafdeling werken dagelijks vele sales professionals aan het succes van Osw.nl. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte sales champion? Dan bieden wij je de perfecte kans aan om deel uit gaan maken van ons sales team.

Vacature Commercieel Medewerker
Impressie
Impressie

Over ons

Zowel het aantal kopers als verkopers van OSW blijft groeien. Ook breiden wij onze internationale service steeds meer uit. Onze dienstverlening is ook in België actief waar OSW steeds meer naamsbekendheid en verkopen vergaart. Kom jij ons team versterken en word je onze nieuwe sterspeler? Solliciteer nu via onderstaande groene knop.

Solliciteer nu
Copyright © OSW B.V. 2023 - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacy
Volg ons