We scoren gemiddeld een 9+
uit meer dan 6500 reviews in
totaal en daar zijn wij erg trots op.

Voor een zorgeloze verkoop!

De missie van OSW is de in- en verkoop van elk voertuig zo gemakkelijk en veilig mogelijk maken voor zowel de verkoper als de koper.

Wij ontzorgen de verkopers volledig waardoor het gehele verkoopproces van A tot Z door ons geregeld wordt. Dit betekent dat wij het beste bod mogelijk onderhandelen met alleen betrouwbare RDW erkende bedrijven die bij ons aagesloten zijn.

Wanneer de verkoop rond is, regelen wij de nazorg en dat de verkoper tijdens de ophaalafspraak het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt. Zo is alles netjes en snel geregeld!

De twee oprichters van OSW zijn in 2011 gestart en nog steeds dagelijks actief bij het ontwikkelen en bouwen van het bedrijf. Zij vertellen hun verhaal over hoe zij gestart zijn, waar OSW voor staat, wat onze bedrijfscultuur is en wat voor werknemers ze zoeken.

Benieuwd naar het verhaal van de oprichters? Bekijk de video:

Bekijk de video

Enthousiast geworden van het verhaal?

Oprichters aan het woord

Onze doelen

Jasper

Onze naamsbekendheid willen we de komende jaren vergroten en daardoor onze positieve impact uitbreiden. Zo kunnen we nog veel meer verkopers gelukkig maken met een zorgeloze verkoop."

Renaldo

"De persoonlijke touch die wij aan de verkoop geven is uniek en onderscheidt ons op de markt van de particuliere verkoop. Op die manier willen wij ook onze B2B service uitbreiden."

Wat hebben we tot nu toe bereikt?

Bijna

100.000

Voertuigen verkocht

28

Collega's

Bijna

1000

Aangesloten bedrijven

13

Jaar geleden opgericht

> 6.500

Reviews

Wat we willen bereiken

Nog efficiëntere communicatie met verkopers integreren

Nieuwe voertuigcategorieën voor verkoop toevoegen

Onze B2B service uitbreiden

Waar het echt om draait

Verhalen van verkopers

Klanten waarderen ons met een 9+ uit meer dan 6500 reviews

Frank

Auto aangeboden en deze binnen een uur verkocht voor een redelijke prijs. Afspraak gemaakt met de koper NG Occasions die de auto gisteren heeft opgehaald en hem maandag reeds had betaald en gevrijwaard

Gerrie

Ik heb het ervaren als super vriendelijk. De caravan was binnen een dag verkocht en ook nog voor een redelijke prijs. En de caravan werd binnen een week al opgehaald. Ik zou jullie zeker aanraden naar andere mensen toe.

Mikael

Auto tekoop gezet helaas niet gekregen wat ik in gedachte had maar wel echt een top service, en een heel nette beleefde gang van zaken doen. Kortom erg prettig!

Wil jij ook klanten blij maken?

OSW

Werken bij OSW

Vragen? 030 760 10 16