Het team

Impressie

Het team van OSW bestaat uit verschillende soorten mensen waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Binnen het team wordt er goed gekeken naar wie welke kwaliteiten en capaciteiten heeft. Je kan dus al snel meerdere verantwoordelijkheden krijgen bij goede prestaties. Zo groei je dus niet alleen als persoon, maar ook in functie. Wij horen graag wat je 5 jaren plan is. Solliciteer nu via onderstaande groene knop.

Bekijk vacatures

Werken als Accountmanager Inside Sales

Binnen onze salesafdeling werken dagelijks vele sales professionals aan het succes van Osw.nl. Wil jij jezelf ontwikkelen tot een echte sales champion? Dan bieden wij je de perfecte kans aan om deel uit gaan maken van ons sales team.

Vacature Commercieel Medewerker
Impressie

Over ons

Om successen te vieren beloont OSW haar werknemers regelmatig. Zo worden er heerlijke broodjes verzorgd als de maandtarget gehaald is. Ook is er af en toe een verrassing of teamuitje. De echte work hard play hard mentaliteit is bij ons van toepassing. Iedereen kan stoom afblazen door Formule 1 te rijden, te gamen op de arcadekast of tafelvoetbal te spelen. Op dit moment zijn de laatste races van onze grote competitie voor de Formule 1. Doe jij de volgende competitie mee?

Op dit moment bestaat ons team uit 22 mensen. Op iedere afdeling kunnen wij extra groei aan, dus mocht er de juiste vacature niet bij staan, kun je een open sollicitatie naar ons opsturen via verkoop@osw.nl.

Solliciteer nu
Copyright © OSW B.V. 2023 - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacy
Volg ons